zur ReservierungK prijavi

Seminar Kursnummer / Številka: E-257/2019 Bereich / Kategorija: Leben / Življenje KursleiterIn / Vodja tečaja: mag. Daniela Pečnik (KursleiterIn / Vodja tečaja) Kontakt: Kušej Veronika

Alles über Rote Rüben - Vse o rdeči pesi

Vortag und kochen - Predavanje in kuhanje

Rdečo peso poznamo v solati, morda še kdo predelano v juhi. Toda ta enkratna zelenjava,ki zelo dobro uspeva v naših vrtovih, je sposobna za precej več kot le solato. Poleg svoje čudovite temnordeče barve, je tudi edinstvena s svojih sladko-prstenim okusom.
V tej delavnici se bomo na kratko posvetili pridelavi pese in njenemu pomenu v prehrani. Osrednji del delavnice pa bo predstavljal kreativno kopel navdihajočih idej, kaj vse je možno napraviti iz rdeče pese, od predjedi do sladice preko konzerviranja rdeče pese.
Pustite se presenetiti od raznolikosti te enkratne rdeče korenine.

Die roten Rohnen kennen wir als Salat, vielleicht noch als Rote Rüben Suppe. Und doch vermag dieses einzigartige Wurzelgemüse, dass sehr gut in unseren Gärten gedeiht, vieles mehr als nur zu Salat verarbeitet zu werden. Neben seiner tiefroten Farbe, ist die rote Knolle unvergleichlich in ihrem süß-erdigen Geschmack.
In diesem Workshop lernen Sie die tolle rote Knolle von ihrer botanischen Seite kennen und ihrem Wert in der Ernährung. Im zentralen Teil widmen wir uns einem Pool kreativer Ideen, die uns zeigen, was alles man aus der roten Rübe machen kann, von der Vorspeise bis zur Nachspeise, sowie dem Konservieren.

Katoliški dom prosvete - Katholisches Bildungshaus A-9121 Tainach/Tinje Probsteiweg/Proštijska pot 1

zur ReservierungK prijavi

Seminar Kursnummer / Številka: E-257/2019 KursleiterIn / Vodja tečaja: mag. Daniela Pečnik (KursleiterIn / Vodja tečaja) Kontakt: Kušej Veronika

Beitrag€ 40,00

Teilnehmer / Udeležencev max./maks.: 30 min.: 6

zur ÜbersichtK pregledu